19
mrt
Off

Een goede website is al lang niet duur meer

Ben je net een bedrijfje begonnen en heb je een website nodig? Of misschien ben je niet tevreden over je huidige website, omdat hij niet genoeg klanten aantrekt? Dan kun je een voordelige website laten maken en toch van alle benodigdheden worden voorzien. Het is al lang niet duur meer om een goede website te laten maken. Dat komt doordat de principes waar een website aan moet voldoen vrij simpel zijn geworden.

Responsive

Het is belangrijk dat je website responsive is en alle webdesigners bouwen hun nieuwe websites op die manier. Responsive betekent dat de website ook net zo makkelijk te bezoeken en gebruiken is op mobiele telefoons en tablets. Steeds meer mensen gebruiken het internet ook terwijl ze in de bus zitten of op andere tijdstippen dat ze niet thuis zijn en door hierop in te springen zal je beschikbaar zijn voor een steeds groter wordend publiek.

Vindbaar

Het internet is een enorme poel van informatie. De mogelijkheden zijn eindeloos en er is over alles wel wat te vinden. Het is dus belangrijk dat jouw website hier niet in verdrinkt, maar juist naar voren komt. Dat doe je door vindbaar te zijn. Als je website vindbaar is, betekent dit dat hij als één van de eersten naar voren komt in de zoekresultaten van Google of andere zoekmachines. Een webdesigner weet precies hoe dit te bewerkstelligen volgens de Search Engine Optimization principes.

Boeiend

Nu je overal kunt worden bezocht en vindbaar bent, is het zaak om de klanten die je zo binnen hebt gehaald ook te behouden. Je hebt hier gemiddeld 8 seconden voor, anders zijn ze weg. Een webdesigner weet hoe hij een website zo moet ontwerpen dat de klanten geïnteresseerd worden en verder zullen kijken. Zo kun je voor relatief weinig geld toch een groot aantal voordelen behalen door je website te laten ontwerpen door een webdesigner.